Поставки медикаментів в Україну: Тимошенко звинуватив журналістів у перекручуванні фактів

Заступник голови ОП Кирило Тимошенко вважає, що деякі журналісти і ті, хто стоїть за ними, навмисно перекручують інформацію про організовані Офісом президента поставки гуманітарних медзасобів з Китаю в Україну.

Заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко заявив, що деякі особи намагаються дискредитувати організовану Офісом президента систему поставок в Україну медичних засобів, перекручуючи інформацію. Тимошенко зазначив, незважаючи на те, що Офіс президента зробив свою роботу, це дійсно велика справа. Налагоджено постачання, в Україні почали виготовляти власні ПЛР-тести. Побудований своєрідний повітряний міст і бізнес отримав можливість привезти свої продукти. Тимошенко зазначив, що деякі люди, які навіть маски не купили як гуманітарну допомогу, намагаються щось говорити і перекручувати інформацію.

Раніше компанія "Епіцентр К" (Київ) повідомила, що оплатила авіарейс літака Ан-225 "Мрія", яким були доставлені з Китаю засоби індивідуального захисту для лікарів. ASPI news повідомляло, що в Києві медики клінічної лікарні "Психіатрія" вийшли на акцію протесту.




Comments

    No results found.