Різ Уізерспун потрапила в гучний скандал

Поліція американського штату Джорджія заарештувала голлівудську актрису Різ Уізерспун, після того як вона відмовилася виконувати вимоги офіцера дорожньої поліції.

Як повідомляє видання TMZ, патрульний запримітив, що автомобіль, за кермом якого перебував чоловік актриси Джеймс Той, рухається нерівно по своїй смузі. Поліцейський зупинив автомобіль і попросив Джеймса здати тест на алкоголь, тому що він був за кермом і погано виглядав — у нього були припухлі, червоні очі, які сльозилися, пише "Знай".

Уізерспун це не сподобалося, і вона всупереч вказівкам офіцера, вийшла з машини і почала кричати на правоохоронця, погрожуючи скандалом.

″Та ти знаєш, хто я? Скоро тебе покажуть на всю країну!″, - кричала Різ Уізерспун.

Однак, в результаті на всю країну показали саме Різ на записі з відеореєстратора поліцейської машини.

Акторці в той вечір одягли наручники і її разом з чоловіком заарештували. Джеймсу Тою пред'явили звинувачення у водінні в стані алкогольного сп'яніння. Подружжя перебувало у в'язниці лише кілька годин, але на них чекає суд.

Подружжя заявило, що Той випив всього одну порцію алкоголю в ресторані за дві години до поїздки, проте, за даними видання, рівень алкоголю в його крові становив 1,39 проміле. Чи була тверезою сама Уізерспун під час конфлікту з поліцією, не уточнюється.

В офіційній заяві для преси Уізерспун вибачилася за свою поведінку.

"З поваги до юридичних правил, я не маю права коментувати все те, про що зараз повідомляється в пресі. Але хочу сказати, що навіть одного келиха виявилося занадто багато і тепер мені дуже ніяково за те, що я говорила. Ця ситуація мене налякала, я боялася за свого чоловіка, але звичайно, це не виправдання. Я проявила неповагу до офіцера, який просто робив свою роботу. Я не відчуваю до поліції нічого, крім поваги і дуже шкодую про свою поведінку ", - йдеться в заяві.




Comments

    No results found.