Співачка Віра Кекелія народила первістка

Співачка та учасниця "Жіночого кварталу" Віра Кекелія та її чоловік, музикант Роман Дуда вперше стали батьками.

У коментарі сайту ТСН.ua, новоспечені батьки поділилися емоціями від пережитих пологів. Як зізналася Віра, коханий у найвідповідальніший момент був поруч з нею. Також подружжя розповіло, де малюк з'явився на світ.

– Віро, Романе, вітаю вас з цим щастям. Поділіться емоціями?

– Дякую велике за привітання! Це дійсно щастя. Я б сказала, що це справжнє диво природи. Коли ти це проживаєш на собі, то розумієш, що прекрасніше за народження дитини в цьому світі немає нічого. Ми шалено щасливі, це неймовірно. Сльози, змішані з радістю і сміхом.

– Віро, наскільки я пам'ятаю, ви з Романом планували партнерські пологи. Як все минуло?

– Зі мною поруч був Рома, дуже хороші акушери, лікар, комфортна пологова зала. Це все допомогло правильно налаштуватися і посприяло тому, що все минуло добре. Взагалі, пологи - дуже важливий процес для кожної пари, тому ми одразу обрали сімейні пологи. Для нас з Ромою вони саме сімейні, а партнерськими ми називаємо наші стосунки з клінікою, де все минуло. Ми народжували у Києві, в ISIDA.

– Роман мужньо все переніс, або були спроби втратити свідомість?

– Для Роми поява на світ нашої дитинки - такий же важливий етап в житті, як і для мене. Тому ми готувалися до цього разом і були готові йти разом до кінця. Тим більше, що це було його бажання. Рома тримався дуже мужньо, допомагав мені, акушерам, не виходив ані на секундочку. Я пишаюся його витримкою і стійкістю, його підтримкою і коханням.

Нагадаємо, що про вагітність Віра Кекелія повідомила наприкінці лютого цього року. Для співачки та її чоловіка Романа Дуди малюк став первістком.




Comments

    No results found.