Несподівані результати: Названо найшвидші Android-смартфони квітня

У квітні найшвидшим смартфоном, що працює під управлінням ОС Android, став несподіваний новачок, якому вдалося випередити флагманські моделі від іменитих брендів. Оновлений рейтинг продуктивності недавно опублікували розробники програми Master Lu.

Всього за квітень 2020 року виробники випустили на ринок 17 нових моделей пристроїв, але перші місця дісталися зовсім флагманським моделям від таких брендів, як OnePlus або Honor.

Лідером квітневого рейтингу став смартфон Oppo Ace2 з результатом в 522 тисячі балів. На другому місці розташувався ще один маловідомий гаджет – iQOO Neo3. Лише після цих двох моделей слідують флагмани нового покоління від OnePlus. П

римітний і той факт, що всі перші 4 позиції рейтингу дісталися смартфонам, побудованим на базі SoC Snapdragon 865. Далі йдуть моделі від китайського ТехноГігант Huawei і його суббренда Honor, які оснащуються фірмовими SoC Kirin.

Так, п’ята позиція в рейтингу дісталася моделі Honor 30 Pro +, який побудований на базі однокристальної системи Kirin 990 5G.




Comments

    No results found.