Прополіс - натуральний інгредієнт для підняття імунітету

Корисний і для малечі, і для дорослих

Бджолиний прополіс - популярний засіб народної медицини. Незважаючи на своє початкове утилітарне призначення, прополіс має насичений складом. Він насичений вітамінами А, С, Е, у ньому містяться кілька вітамінів групи В, найважливіші амінокислоти, флавоноїди, калій, кремній, цинк, залізо і фосфор.

Прополіс відмінно бореться з розвитком патогенних бактерій в організмі людини, руйнуючи їх і формуючи своєрідний щит, який не дозволяє бактеріям розвинутися знову. На відміну від штучних антибіотичних засобів, прополіс не шкодить мікрофлорі кишечника і не викликає дисбактеріозу.

Він має знеболюючу та антисептичну дію і сприяє регенерації клітин і тканин організму. Ці властивості забезпечують прополісу високу ефективність в боротьбі з вірусними захворюваннями і в зміцненні імунітету.

Активні речовини в складі прополісу відповідають за нормалізацію обмінних процесів. Вони прискорюють метаболізм, нормалізують кровообіг і роботу серцево-судинної системи, прискорюють струм лімфи і виводять з організму всі токсини, які можуть завдати йому шкоди.




Comments

    No results found.