Кросовер Skoda Kamiq став ще доступнішим (Фото)

Галерея

Концерн Skoda повідомив про початок реалізації модернізованої варіації недорогого паркетника Skoda Kamiq. Згідно з повідомленнями, що надійшли від прес-центру автогіганта з Чехії, у новій моделі була розширена лінійка модифікацій, крім того, крос вийшов набагато дешевшим.

Варто нагадати, що малогабаритний паркетник Skoda Kamiq був доданий в лінійку моделей концерну ще два роки тому. Минулої осені вийшла купе-версія Kamiq GT, який став найбільш затребуваним кросом марки на китайському авторинку.

Паркетник сконструйований на архітектурі PQ25. Kamiq вийшов в довжину на 4 390 мм, ширина досягла позначки в 1 781 міліметр, висота дотягла до 1 606 мм, з базою коліс в 2 610 мм. У рух авто призводить атмосферний агрегат з робочим об’ємом на півтора літра, що генерує 110 кінських сил спільно з п’ятидіапазонною механічною трансмісією або шестидіапазонною автоматичною коробкою передач. Крім того, авто отримало турбованний мотор з об’ємом на 1,2 літрів, що видає 116 кінських сил в тандемі з семшвидкіснною роботизованою коробкою DSG7. Привід покладається тільки передній.

За підсумками модернізації стартова варіація іномарки пропонується автолюбителям на 10 відсотком дешевше. У списку можливостей такого авто є: чотири подушки безпеки, антиблокувальна система гальм, опція стабілізації, кондиціонер з ручним керуванням, асистент паркування, багатофункціональне кермо, стереосистема, а також диски коліс на 16 дюймів.

«Зарядженій» GT-варіації розробники подарували: мультимедійну систему з тачскріном, електронну приладову панель, опцію безконтактного запуску двигуна, електричне стоянкове гальмо, кліматичну установку, люк з електроприводом, відеокамера заднього виду, оформлення інтер’єру шкірою, а також 18-дюймові «литті» диски. Цінник Skoda Kamiq на авторинку Китаю запитує суму від 89 900 до 125 900 юанів або від 340 тисяч до 1 млн 477 тисяч гривень.




Comments

    No results found.