Mercedes V-Class перетворили в розкішний мінівен (Фото)

Галерея

Протягом багатьох років бізнесмени і високопоставлені чиновники вибирали представницькі автомобілі, такі як Mercedes-Benz S-Class або навіть аналоги Maybach. Ці «азартні гравці» вибирають такі машини з різних причин, але в основному через комфорт і розкіш.

Однак останнім часом простір став одним з параметрів розкоші, що спонукало тюнерів Schawe Car Design перетворити Mercedes V-Class в бізнес-салон на колесах. Ідея проста – візьміть мінівен і оснастіть його всіма зручностями салону до максимального рівня.

Взявши V-Class, який вже з заводу є вельми розкішним мінівеном, Schawe перетворив його в щось, у чому ви хотіли б жити. Шкіра на приладовій панелі і на панелях – це Nappa, що складається з чорної шкіри Mercedes-Benz і вишукана шкіра Bentley яскравого відтінку магнолії. Перфорована шкіра на сидіннях з підігрівом прикрашена ромбовидними візерунками, з обробкою з алькантари і інша шкіра, що замінює пластикові планки, які були встановлені виробником.

Задня кабіна пропонує сидіння для чотирьох чоловік, розташованих лицем до лиця, що, на нашу думку, було б ідеально, якщо ви відправляєтеся на ділову зустріч. Звичайно, як і у всіх бізнес-залах на колесах, між шофером і пасажирами існує спеціальна перегородка для конфіденційності. Також є планшети, які з’являються при натисканні, в той час як два кришталевих графина завершують шикарний стиль.

У прес-релізі Schawe конкретно згадується односолодовий віскі, але, звичайно, меню цим не обмежиться. Зовні Schawe V-Class не має відмінностей від звичайного мінівена Mercedes, за винятком пакета AMG Styling і набору 19-дюймових колісних дисків з 7 здвоєними спицями. Ціна доопрацьованого автомобіля не повідомляється. Сюда 1 з 4 Туда




Comments

    No results found.