Разумков заявив, що ВР ніколи не проголосує за особливий статус Донбасу

Ухвалення законопроекту про надання Донбасу особливого статусу – це та червона лінія, яку ВР ніколи переходити не буде. Про це заявив голова ВРУ Дмитро Разумков в ефірі програми "Народ проти" на телеканалі Zik, передає УНН.

Відповідаючи на питання, чи може таке бути, що Рада проголосує за надання Донбасу особливого статусу, Разумков відповів:

"Теоретично – це не по відношенню до законів. Давайте будемо бачити закон і після цього ВР буде приймати ті чи інші рішення. Тому що гіпотетично можливо все, але ВР завжди діяла і буде діяти в інтересах українського суспільства і української держави. Тому, давайте так - це та червона лінія, через яку ВР ніколи переходити не буде. А якщо ви говорите про конкретні законодавчі ініціативи, їх треба бачити, щоб вести фахову дискусію".

Нагадаємо, Конституційний Суд України (КСУ) відмовив у відкритті провадження за поданням депутатів щодо відповідності Конституції закону України “Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей”.




Comments

    No results found.